Kurv 0

Aftørringspapir

Showing 1–80 of 308 results

Stort udvalg af miljøvenligt aftørringspapir til professionelt brug.

Hos tenko har vi et bredt udvalg af aftørringspapir til professionelt brug og du finder alt lige fra systemruller, værkstedsruller, håndklædeark til ganske almindeligt toiletpapir. Alle vores produkter er af bedste kvalitet og er miløjvenlige, hvilket gør dem velegnet til aftørring af flader, dørhåndtag, paneler og karme samt andet inventar. Aftørringspapiret er designet til ikke at beskadige de overflader, som de kommer i berøring med.

Alle produkterne er miljøgodkendte med EU-blomsten, som indikerer, at produkterne er blevet produceret under miljørigtige forhold. Det betyder blandt andet, at indholdet af farlige indholdsstoffer og tungmetaller er begrænset, og både produktet og produktionen begrænser miljøbelastningen.

Værkstedsruller til effektiv rengøring og fjernelse af snavs og skidt.

Værkstedsrulle anvendes ofte til aftørring i værksteder og fabrikker, og benyttes i flere forskellige erhverv. Heriblandt automekanikere og malere, til optørring af spildt olie, maling, kemikalier og lignende.

Tenkos værkstedsruller har en god og absorberende sugeevne, der gør det enkelt og nemt at aftørre flader og andre objekter. Især på glatte flader som f.eks. glad, lak og metal er værkstedspapir optimalt at anvende, fordi disse overflader er ekstra modtagelige overfor ridser og skrammer. Værkstedspapiret sørger nemlig at beskytte og undgå at påføre slid på de glatte flader og fjerner samtidigt snavs og skidt på en effektiv og skånsom måde.

Lækkert og blødt toiletpapir i høj kvalitet

Vi har flere forskellige varianter af  toiletpapir, som også er miljøvenligt produceret. Hos os finder du toiletruller i forskellige længder og mål, og vi har både 2 og 3-lags toiletpapir, som alt sammen er fremstillet af 100 % nyfiber. Vi sælger primært toiletpapiret engros, og dermed til professionelt brug. Derfor kan du ved køb af større varepartier, få gode tilbud på meget store partier samt opnå store besparelser.

Vi vil gerne, at vores produkter holder en høj kvalitet og derfor forhandler vi blandt andet billigt toiletpapir fra Lambi, som er kendt for at lave komfortabelt og holdbart toiletpapir i høj kvalitet. Lambi har over en længere årrække været akkrediteret med Svanemærket, hvilket betyder, at de er godkendt af Nordisk Miljømærkning.

Køb aftørringspapir her hos tenko.dk

Så er du på udkig efter noget effektivt aftørringspapir af høj kvalitet, som derudover er skånsomt over for miljøet, har vi et alsidigt og bredt sortiment af aftørringspapir til professionel brug. Her finder du blandt andet lækkert, blødt og billigt toiletpapir og absorberende værkstedsruller specielt egnet til professionelt brug på værksteder. Derudover finder du i vores sortiment både systemruller, håndklædeark og centerfeedruller.

Hos Tenko, er kvalitet et af vores vigtigste fokusområder og vi sørger derfor for, at vores produkter altid er i høj kvalitet og skånsomme over for miljøet. Tag et kig forbi vores udvalg af aftørringspapir og find forskellige typer af aftørringspapir, som passer præcist til dit behov.