incl. momsexcl. moms

SPAR TID VED BRUGEN AF ALUBAKKER I FORHOLD TIL KONVENTIONELLE FASTE FORME

Store foliebakker eller små? Find dem her! I forhold til konventionelle faste forme som kræver rengøring, kan forbrugeren spare tid ved brugen af alubakkerne. Alubakkerne er beregnet til at blive brugt en gang, men de kan også vaskes og genbruges. På grund af den lave pris på bakkerne, kan man lave maden i bakkerne, og levere maden til kunderne i samme form, uden at tænke på tilbageerhvervelse af bakkerne. Dette gør dem særligt velegnede til køkkener, der laver og udbringer alle typer fødevare.

 

ALUFOLIE

Mange mennesker foretrækker alu folie til indpakning af fødevarer, og det er med god grund. Alufolien er ikke blot let og hurtig at anvende, den kan også bruges til rigtig mange forskellige ting. Du kan nemlig både bruge alufolie i ovnen, køleskabet, fryseren og på madpakken. Dog skal du være forsigtig med at pakke meget sure og salte fødevarer ind i alufolie, da det kan opløse aluminiummet.

Hos tenko.dk har vi alufolie i en længde af 150 meter, på den måde er alufolie altid noget, du har i skuffen, og ikke en irriterende ting, du skal huske at købe – og du skal nok få det brugt. Skal du på udflugt uden køleboks, så vælg alufolie. Alufolie holder madvarerne friske i lang tid uden for køleskabet. Skal du have opvarmet en lasagne fra dagen før, men helst vil undgå, at den bliver brændt på toppen? Så læg et løst stykke hen over overfladen. Alufolie kan bestemt bruges til lidt af hvert.