Kurv 0

Bedste tilbud

Showing all 11 results

Find de bedste tilbud på lækre rengøringsprodukter

På denne side, har vi samlet alle de rengøringsprodukter, som vi har på udsalg. Her finder du de bedste tilbud på rengøringsartikler, og vi vil løbende opdatere siden med slagsstærke tilbud. Her er der mulighed for at opnå store besparelser på gode kvalitetsprodukter til rengøring, og du kan endda opnå yderligere besparelser ved køb af større partier. Hos tenko gør vi en ære i at tilbyde vores kunder de bedste produkter på markedet, da vi ved, at flere af vores kunder anvender vores produkter til professionel brug. Derfor imødekommer vi disse behov og sørger for, at vores rengøringsprodukter er i højkvalitet, og kan anvendes professionelt og lever op til de krav der stilles.

Systemruller i højkvalitet godkendt med EU-blomsten

Vi har to slags systemruller, den ene er vores tenko mini systemruller, og den anden er de større tenko maxi systemruller. Systemrullerne er praktisk pakket, og en pakke tenko mini systemruller indeholder 12 styks per pakke, mens en pakke af vores maxi systemruller indeholder 6 styks per pakke. Systemruller kan både anvendes til aftørring, men også benyttes som toiletpapir. Fordelen ved systemruller er, at de holder i længere tid, og er mere økonomisk i forhold til prisen frem for almindeligt toiletpapir. Systemruller bruges blandt andet på autoværksteder, i køkkener og i rengøringsbranchen, de kan blandt andet let fjerne støv, snavs og fedt. Det smarte ved vores systemruller er, at de begge er 2-lags, hvilket gør, at man undgår, at påføre slid og dermed kan fjerne snavs og skidt på en skånsom måde, da lagene er med til at beskytte. Begge vores systemruller er godkendt med EU-blomsten, hvilket betyder, at vores produkter er produceret under miljøvenlige forhold. Dermed er indholdet af farlige indholdsstoffer begrænset, og både produktionen og produktet, begrænser miljøbelastningen så vidt muligt. Derudover er EU-blomsten med til, at fremme produkternes kvalitet og brugsegenskaber. Alle krav og kriterier udarbejdes og reguleres af Europa kommissionen, mens selve certificeringen godkendes og udstedes af miljømærkning Danmark.

Udsalg på rengøringsprodukter til professionelt brug

I kategorien bedste tilbud, finder du også værkstedruller, centerfeedruller og håndklædeark på tilbud. Disse produkter, er også alle sammen godkendt med EU-blomsten. Værkstedsrullen anvendes blandt andet på værksteder, i køkkener og andre hygiejnerum. Værkstedsruller bruges f.eks. til optørring af spildt olie, maling, kemikalier og lignende. Det har en super absorberingsevne, der gør det nemt at aftørre flader og andet inventar, og er især effektivt at benytte på glatte flader som glas, lak og metal. I vores udvalg finder du også kvalitets centerfeedruller, som især er ideel til rengøring på områder, som i køkkener, laboratorier og til aftørring af sved i træningscentre. Centerfeedrullerne kan benyttes til ting, som lettere aftørring og håndaftørring. Vores håndklædeark er også perfekte til brug i køkkener eller til håndaftørring efter toiletbesøg på skoler og institutioner. Tag et kig i vores udvalg, og find en masse lækre rengøringsartikler på tilbud, og opnå gode besparelser på flere af vores produkter. Så hold øje med siden, da den løbende vil blive opdateret med nye produkter på tilbud.