incl. momsexcl. moms

EMBALLAGE

EMBALLAGE TIL MAD, DER SPARER PÅ OPVASKEN OG GIVER TID TIL DET ESSENTIELLE

Hos tenko går vi op at lette madlavningsprocessen for vores kunder. Vi tilbyder derfor alubakker med rullekant fra Gastronorm, som både sparer tid og ressourcer for brugeren. Foliebakkerne er særligt brugbare til virksomheder i restaurationsbranchen, som enten har brug for foliebakker til selve madlavningen eller som har brug for emballage til fx udbringning eller opbevaring af fødevarer. Bakkerne kan naturligvis stakkes, så de fylder minimalt i køkkenet, næsten uafhængigt af antal.

TJENER MANGE FORMÅL I KØKKENET, I UDBRINGNINGEN AF FØDEVARE ELLER SOM EMBALLAGE TIL OPBEVARING

I køkkenet er disse bakker særligt egnede til madlavningen. De er velegnede til fremstilling af alt mad, hvad enten det skal i ovn, på grill eller bål. Det gælder også for opbevaringen af fødevare, hvor alubakken nemt kan fungere som emballage for både kød, fisk, grøntsager og lignende.
Alubakker er derudover særdeles velegnede i forbindelse med udbringning af fødevare, da de er nemme at transportere og man behøver ikke at tænke på tilbageerhvervelsen af dem, modsat konventionelle faste forme.
Bakkerne kan anvendes som serveringsfad til fx salat i forbindelse med afholdelse af konfirmation, havefest eller lignende.