incl. momsexcl. moms

JUMBORULLER MIDI/MINI

MIDI JUMBO TOILETPAPIR I HØJ KVALITET

Her finder du vores Midi Jumboruller toiletpapir. Papiret er 2-lags og i rigtig god kvalitet. Den gode kvalitet gør, at papiret er blødt og skånsomt mod huden, så man undgår irritation og eventuelle rifter. Jumbo Maxi rullerne er miljøgodkendt med EU-blomsten og ideelle til brug på toiletter, hvor der kommer og går mange personer i løbet af dagen.

Netop denne rulle med toiletpapir er ideel til Midi Jumbo toiletpapir dispenseren som du finder i vores udvalg af dispensere. Midi Jumbo toiletpapiret er også en del af vores ”Mere for pengene-tilbud”. Det betyder, at du sparer penge ved at købe flere ruller af gangen. Hvis du køber for mere end 1500 kr., giver vi fri fragt. Så køb dit toiletpapir på siden her og gør en god handel, du vil blive glad for.

MINI JUMBO TOILETPAPIR TIL DET MINDRE BEHOV

Mini Jumbo toiletpapir er papir i høj kvalitet. Papiret er blødt, det absorberer super godt, og så er det miljøgodkendt med EU-blomsten. Mini Jumbo toiletruller er det perfekte match til Mini Jumbo toiletpapir dispenseren. Mængden af toiletpapir på disse ruller er perfekt til toiletter på mindre arbejdspladser eller kontorer. De er også en god størrelse til toiletter med begrænset plads. Den gode og bløde kvalitet er skånsom mod huden og bidrager dermed til et toiletbesøg, som efterlader et godt indtryk.
Som en del af vores “mere for pengene” kampagne sparer du penge jo flere ruller toiletpapir, du køber. Så her har du chancen for at fylde lageret op, så I ikke står og mangler toiletpapir lige foreløbig. Køber du for mere end 1500 kr., giver vi fri fragt, og du har din ordre inden for 2-3 hverdage. Køb toiletpapir på siden her og få kvalitetspapir, som vil glæde alle og enhver.