incl. momsexcl. moms

Hos tenko har vi alle de nødvendige midler til den daglige brug af din opvaskemaskine, men også til vedligeholdelse af den. Produkterne er særligt velegnede til industriopvaskemaskiner, men kan med flotte resultater ligeså vel benyttes i private hjem.
Vi tilbyder både opvaskepulver og opvasketabs. Opvaskepulveret er Svanemærket og kan benyttes til alle typer opvaskemaskiner, i hjemmet såvel som større industriopvaskemaskiner. Det indeholder enzymer, som effektivt fjerner snavs og som fjerner misfarvninger fra alle typer snavs fx kaffe, læbestift og mange flere.
4 I 1 Tabs er Svanemærkede og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Forbundet Danmark. De indeholder 4 ingredienser i samme tabs: sæbe, afspænding, salt og glasbeskyttelse. De egner sig særligt med husholdningsmaskiner. Den særlige 4 I 1 gør, at man ikke behøver at tænke på salt, afspændingsmiddel og glasbeskyttelse separat. Tabsene behøver ikke at blive pakket ud af foliet, da dette er designet således, at det bliver opløst ved kontakt med vand.

FORBEDRE DIN OPVASKEMASKINES RESULTAT OG LEVETID

Kalk’Væk er et effektivt rensemiddel til din opvaskemaskine. Dens unikke indhold sikrer, at din opvaskemaskine leverer det bedst mulige resultat, og dette forlænger din maskines levetid. Rensemidlet har 6 forskellige effekter for din opvaskemaskine:

  • Fjerner Fedt
  • Fjerner Kalk
  • Præcis dosering
  • Iltbaseret blegning
  • Frisk duft
  • Baseret på miljøvenlig citronsyre samt biologisk nedbrydelige stoffer

I vores sortiment af produkter til opvaskemaskiner har vi også salt og afspænding. Salt er nødvendig for opvaskemaskinen. Det er med til at blødgøre vandet, og forhindrer dermed det naturligt forekommende kalk i at sætte sig på servicet. Saltet kan købes som grov filtersalt eller fint salt.

Afspændingsmidlet er Svanemærket. Midlet kan bruges til alle typer opvaskemaskiner, men er særligt egnet til husholdningsmaskiner, hvor påfyldningen sker i maskinens afspændingsbeholder. Afspænding hjælper til at service, især glas, bliver rent og uden striber efter vask.