ErhvervPrivat

Viser alle 21 resultater

PLASTPOSER OG AFFALDSÆKKE

PLASTPOSER TIL LET AFFALD

Plastposer er et absolut must-have i rengøringsskabet eller i klasselokalet. Plastposer er nemlig noget, man altid har brug for at have liggende. Vi associerer dem nok ofte med affaldsposer, men kan selvfølgelig også bruges til alverdens andre ting.

Her hos tenko.dk tilbyder vi plastposer af HD-kvalitet. Det vil sige, at de er lavet af High Density Polyethylen og er derfor meget stærkt og knitrende. Plastposerne er lavet af klart materiale og kan indeholde 50 liter. Målene er 60×85 cm. Da plastposerne har en tykkelse på 7 my, egner de sig mest til brug af let affald. Har du mere tungt affald, kan vi anbefale dig at kigge på de sorte plastsække, vi også tilbyder her på siden. Plastposerne koster 19,50 DKK (ekskl. moms) for en rulle med 40 stk. Har du brug for et lager kan du med fordel købe flere på én gang og samtidig spare penge. Du kan her på siden klikke på det antal, du ønsker og få en pris.

HVILKE PLASTTYPER SKAL DU GÅ EFTER?

Når du køber plastposer er det en god idé at holde øje med, hvilken form for plastik de er lavet af – der findes nemlig flere forskellige slags. Den mest anvendte plasttype er LPDE (Low Density Polyethylen), som ofte findes i affaldssække og bæreposer. Der findes også HPDE (High Density Polyethylen), der er mere stærkt og stift end LPDE. Du kan også finde en blanding af de to ovennævnte, nemlig MDPE (Medium Density Polyethylen). Den stærkeste plasttype, du finder, hedder LLDPE (Linear Low Density Polyethylen), og den er mere rivstærkt end de andre tre typer. Her på tenko.dk har vi kun plastposer af god kvalitet, der med garanti holder hele vejen hen til containeren.