Kurv 0

Badeværelsesrengøring

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Hold dit badeværelse rent og hygiejnisk

Badeværelset er et af de rum, hvor der ophobes allerflest bakterier, det er derfor et af de rum, hvor en grundig og omhyggelig rengøring er allervigtigst. Hos Tenko har vi derfor et stort udvalg af rengøringsartikler, som er specifikt beregnet til badeværelset.

Vi sælger primært engros, hvilket betyder, at er en fordel at bestille større partier, da den samlede pris dermed vil være billigere. Vi sælger primært rengøringsartikler til professionelt brug og kvalitet er noget, som vi prioriterer i høj grad. Derfor indeholder vores sortiment kun nøje udvalgte produkter af højeste kvalitet.

Fjern fedt snavs og kalk med vores sanitetsmidler

Sanitetsmiddelet er velegnet til at fjerne fedt og snavs og kan også  bruges i mod små ophobninger af kalk, men hvis der er tale om større ophobninger er det tilrådeligt at anvende et kraftigere produkt, som er specifikt egnet til at bekæmpe kalk.

Vi fører derfor også Kalkfjerner, som er et mere koncentreret produkt rettet imod afkalkning. Kalkfjerner kan blandt andet bruges til, at fjerne kalk imellem gulv- og vægfliser vandhaner, håndvaske og brusehoveder.

Professionelle rengøringsmidler til rengøring af badeværelser

Glasklar er et produkt, der er specifikt udviklet til at fjerne snavs, fedtpletter og tandpasta fra spejle og andre glasoverflader, hvilket det fjerner på en enkel og skånsom måde.

Til toiletkummer sælger vi WC-rens, som indeholder parfume desinficeringsmiddel og samtidig fjerner rust og kalk. Derudover kan Wc-rens anvendes til rengøring og vedligeholdelse af urinaler, bækkener og uringlas.

På grund af den generelt store ophobning af bakterier er det en god idé at benytte desinfektionsmiddel på badeværelset de mest udsatte steder som toiletkummen, vasken og dørhåndtag. Til dette formål har vi i vores sortiment Sterilon desinfektionsmiddel, der desinficere og bekæmper bakterierne.