Kurv 0

Grovrengøring

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Rengøringsprodukter til grovrengøring

Nogle rengøringsproblemer kan ikke afhjælpes med knofedt alene, men kræver nogle kraftigere rengøringsprodukter. Derfor har vi hos tenko, et bredt udvalg af rengøringsprodukter, som kan benyttes til grov rengøring. Her finder du blandt andet grundrens, og grovrens til, at fjerne kraftigt snavs og skidt.

Vi sælger rengøringsartikler, som egner sig til rengøring inden for flere forskellige erhverv, og vores produkter sælges primært til professionelt brug. Derfor er det også muligt, at spare penge ved, at indkøbe større partier af gangen.

Opløs fedt og snavs med grundrens

Rengøringsprodukter inden for grovrengøring, benyttes blandt andet, inden for håndværkerbranchen, hvor der oftest skal foretages en grundig rengøring af bygningsoverfladerne, inden arbejdet påbegyndes, og efter det afsluttes. Her bruger man, blandt andet grundrens til, at rense mure og vægge, før man starter med at male, da malingen dermed bedre kan binde fast.

Derudover, er det næsten uundgåeligt, når man udfører håndværkerarbejde ikke, at komme til at spilde lidt, eller gøre mure, vægge, loft, eller andet inventar beskidt. Derfor, anvender man grundrens til dette formål, som fjerner og opløser både snavs og fedt. Grundrens anvendes også til at fjerne murstøv, samt andet skidt, støv og snavs, der er opstået, som følge af håndværkerarbejde.

Fjern kraftigt og fastgroet skidt med grovrens

Til snavs og skidt som er lidt sværere, at få af, kan man anvende grovrens, som især anvendes under rengøringen af blandt andet motorer, maskindele og værksteds- og garagegulve Derudover er Grovrens effektiv til at fjerne snavs, som normalt er svært at få væk såsom, sod, tjære nikotin, olie, fedtpletter og fastgroet snavs.I køkkenindustrien bruges Grovrens ligeledes til at rengøre de mest anvendte køkkenredskaber i et industrikøkken som emhætter, komfurer, pander og lignende.

Imod lugte anbefaler vi Bio Suspend, som fjerner lugten og får det til at dufte friskt og rent efterfølgende. Bio Suspend er lige til at benytte og har en forstøver monteret, der gør det nemt og hurtigt at anvende. Det er vigtigt at understrege, at Bio Suspend ikke fjerner snavs og skidt, så snavs og skidt skal fjernes inden Bio Suspend benyttes.

Vi vil også gerne gøre opmærksom på, at det er vigtigt først at læse brugsanvisningen før benyttelse af de grovere rengøringsartikler, fordi der er tale om kraftige kemiske produkter, som kan forårsage skade på interiøret og miljøet, hvis det benyttes forkert.

Køb kvalitetsrengøringsprodukter her

Kig forbi vores sortiment, og find kvalitetsrengøringsprodukter til grovrengøring. Her finder du effektive produkter, der fjerner kraftigt snavs og skidt, som normalt er svært at fjerne. Vi har blandt andet grundrens og grovrens i vores sortiment, til professionel anvendelse, og det er derfor også muligt at bestille store mængder afgangen, hvilket er en fordel, da vi tilbyder mængderabat ved køb af store partier.