Kurv 0

Køkkenrengøring

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Effektive rengøringsprodukter til rengøring af køkkener

Køkkenet er en af de rum, som er allervigtigst at holde rent og hygiejnisk. Her er der risiko for, at der kan opstå, mange bakterier, fra blandet andet fødevarer. Især i catering, restaurationsbranchen, og kantiner, er det yderst vigtigt, at sørge for, at køkkenet er fuldstændigt rent og hygiejnisk, da man skal servere mad for andre mennesker.
For at sikre sig dette, er det vigtigt at sørge for, at have de rigtige og nødvendige rengøringsmidler til at holde det rent. Hos Tenko har vi et væld af gode og effektive rengøringsprodukter, til rengøring i køkkenet. Hvis du ofte benytter rengøringsprodukter til rengøring af køkkener, kan det være en fordel at købe større mængder ad gangen, da du dermed kan opnå en mængderabat. Det er vigtigt, at læse vejledningen på vores produkter før det tages i brug, da nogle af vores produkter kan være skadelige, hvis det kommer i direkte kontakt med huden.

Fjern kalk med Suma afkalkningsfjerner

I vores sortiment har vi blandt andet en masse produkter fra den anderkendte og populære producent af rengøringsmidler, Suma, som ofte anvendes i køkkenindustrien. Suma laver blandt andet en række effektive kalkfjerner produkter, som f.eks. Suma Scale D5.2, som er et afkalkningsmiddel, der fjerner kalkbelægninger, på køkkenudstyr og redskaber, som derudover kan anvendes til, at afkalke kedler, te og kaffemaskiner. En anden type afkalkningsfjerner er Suma Calc D5, som også fjerner kalk fra køkkenudstyr og redskaber, men også er ideel til afkalkning af opvaskemaskiner. Begge produkter hjælper med at beskytte udstyr, samt forbedre hygiejnesikkerheden.

Rengøringsmidler i høj kvalitet til professionelt brug

Bageplader, ovne, grills, samt riste, bliver ofte også meget beskidte, og det er svært at undgå, at der kommer fastbrændte belægninger. Dette kan som regel være utroligt svært at få af. Derfor findes der også kraftige rengøringsmidler til dette formål. Suma Grill D9, og Suma Auto oven clean, er begge to produkter, som er velegnet til dette, og vil uden tvivl løsne processen og klare problemet. Suma Auto oven clean, er dog mest beregnet til rengøring af ovne, og specielt til ovne med automatisk rengøringsfunktion. I et køkken bliver man naturligvis også nødt til at skulle rengøre gryder, porcelæn, glas og andet vaskbart service. Suma Star D1 er det perfekte rengøringsmiddel til dette formål og fjerner fedt og fastsiddende madrester uden problemer.

Få en rent og hygiejnisk køkken

Til rengøring af borde og overflader, har vi også flere produkter. Blandt andet Suma force D3, som benyttes til manuel rengøring af fedtede og stærkt besmudsede overflader i køkkener, herunder borde, gulve, udstyr og emhætter. Når man skal rengøre rustfri ståloverflader som køleskabe, døre på dybfrysere, vogne og opvaskemaskiner, er det vigtigt at benytte dette rette rengøringsmiddel. Her anbefaler vi Suma Inox classic D7, som rengør rustfri ståloverflader på fornemmeste vis. En anden ting, der er utroligt vigtigt i et køkken, er naturligvis at holde sine egne hænder rene. Derfor er det også nødvendigt, at bruge desinfektionsmiddel, til at holde hygiejnen i top. Dette er også noget du finder i vores sortiment og du kan finde alt fra diverse sanitetsmidler til kalkfjernere, håndopvaskemidler, grill og- ovnrense.

Stort udvalg køb dine rengøringsprodukter her

Hos Tenko finder du en stort udvalg fyldt med rengøringsprodukter til køkkenet, som hjælper med, at holde et køkken pænt, rent og hygiejnisk. Vi går højt op i kvalitet, og vi ønsker at imødekomme vores kunders behov og tilbyde dem de bedste produkter, da de fleste af vores kunder primært anvender vores produkter til professionelt brug.