Kurv 0

Rengøringsartikler

Showing all 8 results

Rengøringsrekvisitter i stærk kvalitet til professionelt brug

Når man benytter diverse rengøringsmidler, er det vigtigt også at have de rigtige rengøringsrekvisitter til aftørring efterfølgende. Derfor har vi hos tenko flere forskellige rengøringsrekvisitter. Vi har blandt andet mikrofiberklude i god kvalitet, som fås i flere forskellige farver. Grunden til, at mirkofiberkludene findes i forskellige farver, er at det er muligt at holde styr på til hvilke forskellige opgaver man benytter kludene, så man dermed kan holde dem adskilte og undgå bakteriesmitte.

Mikrofiberklude, kan blandt andet anvendes på malede overflader, metal, glas, og plastik, samt lakerede overflader. De kan også uden problemer, bruges på spejle og vinduer, man skal dog være forsigtigt med bløde overflader, som fladskærme, plexiglas, keramiske kogeplader, og emaljerede overflader. Mikrofiberklude kan både bruges til rengøring på tørre, fugtige, og våde steder. På tørre steder er mirkofiberklude især gode til at fjerne støvpartikler, da mikrofiberne sørger for at holde på støvet.

Effektive og bløde mikrofiberklude til sarte overflader

Kludene er typisk lavet af enten syntetiske eller naturlige fibre, de mest anvendte materialer er polyester polyamid eller bomuld. Fibrene sørger for, at opfange bakterier og snavs effektivt i selv de mindste revner, sprækker og afkroge. En mikrofiberklud kan suge en del vand, faktisk op til 7 gange sin egen vægt, derfor kan der være en risiko for, at din hud kan indtørre, og du kan få eksem og allergi da kluden suger vandet og fedtet fra hænderne.
Derfor har det danske arbejdstilsyn indført, at alt rengøringspersonale skal benytte handsker, når de anvender mikrofiberklude. En mikrofiberklud kan både benyttes sammen med rengøringsmidler, eller til let aftørring helt uden brug af rengøringsmidler. Kludene er specielt gode til brug på sarte overflader, da den bløde mikrofiber struktur sørger for ikke, at lave ridser eller striber. Derudover er de især gode til, at fjerne ting som olie, fedt, voks, og polermiddel.

Mirakelsvampen fjerner kraftigt snavs og pletter

En andet effektiv rengøringsrekvisit i vores sortiment er Miraclean melaminsvamp. Den bliver også kaldt mirakelsvampen på grund af dens unikke egenskaber. Miraclean melaminsvamp fjerner effektivt indgroet snavs, rester fra tusch og blæk, sorte striber og mærker, sorte skostreger, samt pletter. Svampen er perfekt til rengøring af døre, fliser, keramiske komfurer, vindueskarme, og hårde hvidevarer. Miraclean melamin svamp behøver ikke rengøringsmidler eller kemikalier, alt du behøver er faktisk bare ganske almindeligt vand. Dette er perfekt både for miljøet, og for en selv, samt på de ting og steder man anvender svampen. Det er vigtigt, at være opmærksom på, at svampen har et let slibende effekt, og derfor ikke bør anvendes på polerede, lakerede eller rustfrie overflader. I vores sortiment finder du også ganske almindelig håndtagssvampe, som bliver benyttet til professionel rengøring i flere forskellige erhverv blandt andet på autoværksteder.

Stort udvalg af rengøringsprodukter

Hos Tenko finder du en masse rengøringsrekvisitter i høj kvalitet. Da vi sælger engros og primært til professionelt brug, sørger vi altid for, at vores produkter lever op til de krav der stilles til kvaliteten fra vores kunder. Vi er også opmærksomme på, at kunne levere større mængder afgangen da vi ved, at nogle af vores kunder har behov for dette. Derfor tilbyder vi som ekstra bonus vores kunder gode besparelser på vores produkter ved køb af større partier. Se vores store udvalg af rengøringsrekvisitter, og bliv klar til at levere en effektiv og god rengøring.