Kurv 0

Rengøringsmidler

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Stort udvalg af kvalitetsrengøringsmidler til daglig rengøring.

Hos tenko fører vi et stort udvalg, af forskellige rengøringsmidler, som anvendes til forskellige formål inden for den daglige rengøring. Herunder til rengøring af køkkener, badeværelser, gulve, samt til grovere rengøring. Vi sørger naturligvis altid for, at have de bedste og mest effektive produkter, som er mindst muligt skadende, og skånsomme over for miljøet såvel, som for de ting og formål, som produkterne anvendes til. De fleste af vores produkter er enten svanemærket, eller godkendt af fødevarestyrelsen, og hos os finder du en masse forskellige kvalitetsrengøringsmidler til daglig rengøring. Vi sælger primært til professionelt brug, hvilket betyder, at vi ofte sælger større partier afgangen. Derfor kan det betale sig, at købe stort ind når du handler hos os, da du dermed kan opnå store besparelser på produkterne.

Effektivt desinfektionsmiddel mindsk risikoen for spredning af bakterier.

Hos tenko forhandler vi det effektive desinfektionsmiddel Sterilon, som mindsker risikoen for overførsel af sygdomme og spredning af bakterier. Sterilon bekæmpe bakterier og er dermed en aktiv medspiller i at leve op til de hygiejnekrav, der er restaurationsbranchen og sygehusvæsnet. Sterilon kan anvendes til desinficering af patientsenge, køkkener, toiletter, og køleskabe samt andre steder samt andre steder, som er udsatte for ophobning af bakterier.

Universalrengøring rengøring pænt og skinnende resultat.

Universalrengørings kemiske sammensætning er mindre agressiv end Sterilon og kan derfor benyttes til meste. Netop derfor er det et yndet benyttet rengøringsmiddel både i de private hjem, men også i industrien.Vi har flere forskellige typer af rengøringsmidler i vores sortiment, men fælles for dem er dog, at de er milde og skånsomme, og vigtigst af alt uden farver og parfumer.

Universalrengøring bruges til rengøring af alle typer af overflader. Det fjerner effektivt snavs og skidt, og giver et pænt og skinnende resultat. Universalrengøring blandes op med vand og man bør, derfor være opmærksom på kun, at benytte det på overflader, som tåler vand.

Grundrens til grovere rengøring og behandling af overflader

Grundrens er igen et kemisk lidt tungere rengøringsmiddel, som anvendes til især den grovere rengøring. Det er i de tilfælde, hvor skidtet nærmest er indgroet i materialet under det. Grundrens er i særdeleshed effektikvt imod fedt, snavs og olie. Grundrens anvendes både udendørs og indendørs og især på hårde overflader, som vægge, gulve, og fliser, som enten er lavet i træ, beton, metal, granit, marmor eller lignende.

Grundrens bruges inden for mange erhverv, især inden for byggebranchen og malerbranchen, fordi en fedtet og beskidt overflade giver et dårligere resultat efter malingen eller lakken har tørret. Med Grundrens sikres, at malingen eller lakeringen binder ordenligt. Derudover bruges det til rensning og efterbehandling af nybyggeri, og eksempelvis rensning af havemøbler.

Stort udvalg af rengøringsmidler til dagligrengøring.

Hos tenko har vi en stort udvalg af rengøringsmidler til daglig rengøring, samt professionelt brug. Du finder alt fra universalrengøring, grundrens til stålplejeprodukter og desinficeringsmidler. Du kan også prøve vores effektive sanitetsmiddel, som udover at fjerne snavs og fedt, hæmmer og fjerner kalk. Kig rundt i vores store udvalg og find en masse produkter beregnet til dagligrengøring, så du kan blive rustet til at kunne klare hver en opgave inden for rengøring.