Kurv 0

Emballage

Showing all 0 results

Ingen produkter blev fundet som matcher dit valg.

Emballage til mad, der sparer på opvasken og giver tid til det essentielle

Hos tenko går vi op at lette madlavningsprocessen for vores kunder. Vi tilbyder derfor alubakker med rullekant fra Gastronorm, som både sparer tid og ressourcer for brugeren. Foliebakkerne er særligt brugbare til virksomheder i restaurationsbranchen, som enten har brug for foliebakker til selve madlavningen eller som har brug for emballage til fx udbringning eller opbevaring af fødevarer. Bakkerne kan naturligvis stakkes, så de fylder minimalt i køkkenet, næsten uafhængigt af antal.

Tjener mange formål i køkkenet, i udbringningen af fødevare eller som emballage til opbevaring

I køkkenet er disse bakker særligt egnede til madlavningen. De er velegnede til fremstilling af alt mad, hvad enten det skal i ovn, på grill eller bål. Det gælder også for opbevaringen af fødevare, hvor alubakken nemt kan fungere som emballage for både kød, fisk, grøntsager og lignende.
Alubakker er derudover særdeles velegnede i forbindelse med udbringning af fødevare, da de er nemme at transportere og man behøver ikke at tænke på tilbageerhvervelsen af dem, modsat konventionelle faste forme.
Bakkerne kan anvendes som serveringsfad til fx salat i forbindelse med afholdelse af konfirmation, havefest eller lignende.

 

Spar tid ved brugen af alubakker i forhold til konventionelle faste forme

I forhold til konventionelle faste forme som kræver rengøring, kan forbrugeren spare tid ved brugen af alubakkerne. Alubakkerne er beregnet til at blive brugt en gang, men de kan også vaskes og genbruges. På grund af den lave pris på bakkerne, kan man lave maden i bakkerne, og levere maden til kunderne i samme form, uden at tænke på tilbageerhvervelse af bakkerne. Dette gør dem særligt velegnede til køkkener, der laver og udbringer alle typer fødevare.

 

Rullekant der sikrer struktur og sikker påfyldning hver gang

Alubakkerne er designet med en rullekant. Rullekanten giver bakkerne den struktur, der gør at de ikke falder sammen ved påfyldning. Dette gør bakkerne særdeles velegnet til alle typer af mad. Fx bagværk, ris, kød eller andre typer mad, der kan laves i ovn. Bakkernes struktur mindsker eventuelle uheld i forberedelsen af maden og ved udbringningen til kunden.