ErhvervPrivat
Tilbud

Håndsæbe, Abena, uden farve og parfume, 2 stk

HOLD HÅNDHYGIEJNEN I TOP I LØBET AF DAGEN MED HÅNDSPRIT

Her finder du vores udvalg af håndsprit og sæbe samt håndsæbe. Sæben fås både med og uden parfume og er svanemærket. Da sæben og desinfektionen kommer i store 5 liters dunke, egner købet sig specielt til travle industrikøkkener og toiletter. Til denne type sæbe og desinfektion er det en god ide at investere i dispensere, som nemt doserer den rette mængde ved et enkelt tryk. Dermed øges sæbens og desinfektionens effekt også, da bakteriespredningen mindskes.

Med vores håndsæbe får du et effektivt, men skånende produkt, som efterlader dig med en ren og frisk følelse. Desinfektionsgelen er 85% og dræber øjeblikkeligt de mest almindelige bakterier på 30 sekunder. Køb din håndsæbe og desinfektions gel til opfyldning lige her, så kan du og dine kollegaer nemt holde hænderne rene og bakteriefrie i løbet af dagen.

RENGØRING TIL ALLE BEHOV

På siden her finder du alt, hvad vores udvalg har at byde på inden for rengøringsartikler til din rengøring. Her er både diverse rengøringsartikler såsom klude, svampe og handsker. Alt til køkken– og badeværelsesrengøring samt grovrengøring og specialrengøring. Hvad end du mangler produkter til rengøring af privat eller erhverv, så bestræber vi os på, at du kan finde, hvad du mangler, i vores udvalg her på tenko.dk.

Vi har delt udvalget op i underkategorier, så du nemt og hurtigt kan finde det, du leder efter. I udvalget finder du både produkter i storkøb, men også mindre mængder, så der er til ethvert behov.
Dog sælger vi primært engros, hvilket betyder, at det er en fordel at handle stort ind, da den samlede pris dermed vil være billigere. Køber du for mere end 1.500 kr., giver vi også fri fragt oveni købet. Så køb det, du mangler, til rengøringen her på tenko.dk i dag.

Produktbetegnelse: Håndsæbe

Varemærke: Abena
Holdbarhed: 30 måneder
Holdbarhed, åbnet: 12 måneder
Features: uden farve og parfume
Farve: blå
Materiale: PE
Ingredienser / sammensætning: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, PEG-4 Rapeseedamide, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Ammonium Lauryl Sulfate, Propylene Glycol, Glycerin, Phenoxyethanol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Tetrasodium Iminodisuccinate
pH-værdi (koncentreret): pH 4,5
Længde/dybde: 12 cm
Bredde: 19 cm
Højde: 29 cm
Vægt, brutto: 5,3 kg
Produktbeskrivelse: Mild håndsæbe til daglig vask af hænderne, er tilsat plejemiddel som tilfører hænderne fugt mod udtørring af huden.
Brugsanvisning: Skyl hænderne med vand før sæben påføres, vask hænderne grundigt i minimum 15 sekunder, skyl hænderne grundigt og tør grundigt. Brug eventuelt en genopbyggende hudcreme tilsat glycerin, for at hindre udtørring af huden og deraf følgende hudirritation.
Opbevaringsinstruktioner: Opbevares frostfrit i original emballage. Undgå høje temperaturer og direkte sollys.
Sikkerhedsforskrifter og advarsler: Kan irritere øjets slimhinde ved direkte kontakt. Skyl grundigt med rent vand, ved vedvarende gener kontaktes læge.
Bortskaffelse af produkt: Kan bortskaffes med almindeligt husholdningsaffald.
Bortskaffelse af emballage: Kan genbruges eller forbrændes.
Packsizes: 2 stk = 1 kolli

 DKK 176,85 Ekskl. Moms  DKK 154,60 Ekskl. Moms

Relaterede varer