ErhvervPrivat

Viser 1–24 af 38 resultater

VASK

VASK OG RENS TIL DET, DU SKAL HAVE RENT

Står du og mangler diverse rengørings- eller vaskemidler, så finder du med garanti, hvad du leder efter her på siden. Her finder du alt til opvaskemaskinen, blandt andet opvasketabs, salt og afspændingsmiddel. Til bilen, bussen eller lastbilen har vi transportshampoo. Vi har også diverse vaskemidler til tøjvask, og rengøringsmidler samt afkalkning til blandt andet køkkenmaskiner.

I udvalget finder du både produkter i storindkøb, som egner sig godt til erhverv, hvor der bruges store mængder dagligt. Du finder dog også produkter i mindre mængder, som passer til den almindelige husholdning. Mange af produkterne findes både med og uden parfume, og nogle af dem er endda svanemærkede.

Her på siden har vi samlet alt, hvad du behøver af vask, så du ikke skal lede flere steder for at finde de forskellige produkter. Du kan også vælge et af underpunkterne og få et hurtigt overblik over de forskellige produkter inden for hver kategori. Husk, der er hurtig levering, når du handler på tenko.dk, og fri fragt ved køb over 1.500 kr. ex. moms.