Kurv 0

Tøjvask

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Uparfurmeret vaskemiddel der renser dit tøj effektivt

Flydende Tøjvask er et vaskemiddel uden parfume, der er beregnet til vask af alle tekstiltyper og ved alle temperaturer. Vaskemidlet er kraftigt alkalisk virkende og nedbryder dermed pletter og snavs effektivt.

Flydende Tøjvask kan også bruges til vask i hånden, hvis der er særligt genstridige pletter, eller hvis tekstilet ikke tåler maskinvask. Det kan derfor også bruges på rejser, hvor der ikke er adgang til vaskemaskine, eller til særligt følsomt og sart tøj, som ikke tåler vask sammen med andet tøj.

Til uld er det også vigtigt, at overveje håndvasken til rengøringen, eller der kan bruges maskine ved meget lav temperatur.

Sikrer et stabilt resultat hver gang

M-vaskepulver er et sikkert valg til enhver type vask. Pulveret er særligt velegnet til industrimaskiner og kan købes i en 10 kg. Vaskepulveret fjerner effektivt skidt og snavs, og kan bruges til alle tekstiltyper og ved alle temperaturer.

Dosering og forbehold kan desuden læses tydeligt på alle produkterne, så korrekt anvendelse er let og lige til.

Giver tøjet blødhed og antistatisk effekt samt gør tøjet let at stryge

Skyllemidlet fra VTK hjælper til at gøre tøjet blød og komfortabelt. Det er let parfumeret, som sikrer at skyllemidlet kan bruges til alle formål. Tøjet bliver blødt, antistatisk og gør tøjet let at stryge.